Sweets Bakery
A special one said: ~ Karma ~ Do good things and good things will come to u.. And so it DID !!  Vorig jaar tijdens kerst besloot ik voor een goed doel taarten te maken. De blije gezichten die ik zag, de liefde wat ik kreeg was onbeschrijfbaar en wist dat dit mijn ding was. Laat staan een bruid op haar speciale dag die helemaal ‘turned up’ is en dan ook nog een mooie taart met haar bruidegom mag aansnijden….  Daarom heb ik besloten wat voor mij een hobby was daar werk van te maken. Sweets Bakery zou vereerd zijn om deel uit te maken van uw bruiloft 

 

Welkom op onze website

 

Voeg hier een duidelijke, informatieve welkomsttekst in, zodat de website-bezoekers meteen weten wat ze hier kunnen vinden. Stel bijvoorbeeld de winkel of bedrijf voor en vertel over de producten die je verkoopt.

 

 

 

Vertel daarnaast welke inhoud de bezoeker op deze website kan verwachten. Noem ook een contactmogelijkheid, het adres en de spreekuren of openingstijden.

 

 

 

Gebruik de foto-uploadfunctie om een afbeelding te plaatsen. Die geeft bezoekers direct een indruk van jou of van de inhoud van de website.